Media

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε πριν 10 χρόνια και είναι ολόιδια

Gossip-tv Team

Survivor: Κι όμως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου στην τηλεόραση αφού πριν από δέκα χρόνια είχε κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

Πού και γιατί; Σύμφωνα με την εκπομπή Love it, μέσα από την οποία προβλήθηκε και το σχετικό απόσπασμα, η παίκτρια του Survivor, είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», την οποία παρουσίαζε η Κατερίνα Καραβάτου, ως μέλος του fan club του Στέλιου Λεγάκη!

Φαίνεται πως τότε είχε κι άλλα ακούσματα πέρα από αυτά του Χρήστου Δάντη.

Η Ασημίνα είναι γεννημένη το 1999. Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής, άλλα και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα.
Πήγε στο Survivor γιατί της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όρια του. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Υποφέρει όταν χάνει και παρά το νεαρό της ηλικίας της πιστεύει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αποκαλεί τον εαυτό της «Bob ο Μάστορας» γιατί πιάνουν τα χέρια της ενώ είναι σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη.

«Είχα ανάγκη να δω τον Χρήστο. Τον έβλεπα στον ύπνο μου. Έβλεπα άσχημα όνειρα. Έβλεπα να παθαίνει κάτι κακό και τώρα είδα ότι είναι καλά. Θέλω να του πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαμε πει ότι ίσως να μην το φανερώσουμε αλλά εδώ που είμαι δεν γίνεται αυτό το πράγμα, είναι αδύνατο. Χαίρομαι πολύ που μου έστειλε και μια φωτογραφία που είχαμε πάει μαζί διακοπές. Αυτός ο άνθρωπος με έχει στηρίξει πολύ. Δεν είμαστε λίγο καιρό μαζί, είμαστε κοντά τρία χρόνια», έχει πει η ίδια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved