Media

Survivor: Ο Εμμανουήλ έχει βαλθεί να… καταστρέψει τον γάμο του Σοϊλέδη - «Ο κουμπάρος την κουμπάρα»

Gossip-tv Team

Survivor: O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει βαλθεί να βάλει φιτιλιές στον γάμο του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο χθεσινό (17/4) επεισόδιο, είδαμε τον παίκτη της μπλε ομάδας να δηλώνει πως υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα στον Άρη και την Σοφιάννα, ενώ σήμερα (18/4) έβαλε στο στόχαστρο και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία θα είναι μία από τις κουμπάρες στον γάμο του ποδοσφαιριστή.

«Καλώς ήρθατε για ακόμη μια φορά στα νέα του Άγιου Δομίνικου με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για το Survivor 2022. Φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα… Ο Άρης τώρα τελευταία, από την ένωση και μετά είναι πάρα πολύ κοντά με την Ναυσικά», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Και πρόσθεσε:«Αυτό με βάζει σε σκέψεις, με τρομάζει και λίγο γιατί η εξέλιξη θα είναι ραγδαία ανάμεσα στα δύο κορίτσια – την Ναυσικά και την Σοφιάννα – και να δω ο Άρης που θα γυρίσει λίγο τη ζυγαριά. Στην Σοφιάννα ή στην κουμπάρα; Που όπως λέει και η παροιμία… ο κουμπάρος την κουμπάρα μια φορά την εβδομάδα. Δεν ξέρω, θα δούμε τις επόμενες μέρες».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved