Media

Αποκάλυψη Πρωινού: «Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου κρύβεται πίσω από το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα»

Gossip-tv Team

Με το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε τη Μεγάλη Δευτέρα σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας ασχολήθηκε η εκπομπή, Το πρωινό!

Το τηλεφώνημα αφορούσε την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και σε αυτό μία άγνωστη γυναίκα με αλλοιωμένη φωνή «φωτογράφιζε» τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με το Πρωινό πίσω από την ανώνυμη κλήση στην εκπομπή T Live στον Alpha βρίσκεται η μητέρα της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Άκουσα αυτή τη δεύτερη τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τη μάνα, γιατί με τη μάνα είχε συνομιλία, ξανά. Εγώ τώρα θεωρώ πως από πίσω είναι η Ελένη (μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου) γιατί για μένα αυτή η φωνή είναι πολύ γνώριμη κι επίσης όλη τη διάρκεια της κλήσης καταλαβαίνω ότι είναι αυτή κι απλά ίσως προσπαθεί να καλύψει το στόμα της για να ακούγεται πιο μακρινή η φωνή και ίσως να ξεμπερδεύει. Όταν λέει "παιδί μου" και "παιδάκι μου" εκεί σιγουρεύομαι.

Όλο αυτό τώρα ότι διαψεύδει τον Μάνο και ότι το πρόβλημα είναι ο Μάνος. Τι προσπαθεί να κάνει; Προσπαθεί να στρέψει την προσοχή μας στον Μάνο; Δηλαδή όλο το πρόβλημα αυτή τη στιγμή, σε αυτή την κλήση, είναι ο Μάνος, στις 25 Μαρτίου; Που στις 25 Μαρτίου ήμασταν πίσω από τις οθόνες και κλαίγαμε γι’ αυτά τα παιδάκια και προσπαθούσαμε όλοι να καταλάβουμε τι έχει συμβεί; Είμαι οργισμένη, είμαι τρελαμένη, δε μπορώ να το δεχτώ να γίνεται όλος αυτός ο ντόρος με ιατροδικαστές, με δημοσιογράφους, με όλες τις εκπομπές να προσπαθούν να βγάλουν άκρη και οι μάνα και οι κόρες, η Ελένη, η Ρούλα, η Δήμητρα να είναι πίσω από το τηλέφωνο και να κάνουν φάρσες;» είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό γυναίκα από το περιβάλλον της οικογένειας Δασκαλάκη.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved