Media

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας:«Η μητέρα μου είχε φτάσει σε μια κατάσταση που δεν υπήρχε επιστροφή»

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για όλα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα για την απώλεια της μητέρας του και μας συγκίνησε.

Ο Δημήτρης Σταρόβας ανέφερε: «Η μητέρα μου είχε φτάσει σε μια κατάσταση που δεν υπήρχε επιστροφή, «επέλεξε να με απαλλάξει» γιατί πέρασα μαρτυρικά τα τελευταία χρόνια. Όταν για έναν άνθρωπο έχεις μια εικόνα δραστήριου ανθρώπου, εμπιστοσύνης και να τον βλέπεις να μεταμορφώνεται σε μια βρεγμένη γάτα… Θλιβερό πράγμα. Ευτυχώς δεν έζησα το να μου πει ποιος είσαι. Είχε άνοια»!

Στις 12 Νοεμβρίου, πέθανε η πολυαγαπημένη του μητέρα και τη δυσάρεστη είδηση είχαν ανακοινώσει οι συνεργάτες του, Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Νάταλι Κάκκαβα είπε στον αέρα της εκπομπής, Όλα Γκουντ συγκινημένη: «Ο αγαπημένος μας Δημήτρης Σταρόβας δεν είναι μαζί μας σήμερα. Χθες έφυγε από τη ζωή η μανούλα του, μία μαμά που την αγαπούσε πολύ, που της είχε τεράστια αδυναμία. Η μαμά Λίτσα που ήταν μάνα και πατέρας για τον Δημήτρη, μιας και δεν γνώρισε τον βιολογικό του πατέρα. Μία μαμά που έκανε τρεις δουλειές για να τον μεγαλώσει, που την είχε έννοια να την πάρει τηλέφωνο κάθε πρωί, την είχε στην καρδιά και στη ψυχή του. Δημήτρη, τα θερμά μας συλλυπητήρια. Να ‘σαι καλά να τη θυμάσαι. Καλό Παράδεισο».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved