Media

Συγκινεί ο Μελέτης Ηλίας: «Δεν είχα το κουράγιο και τη δύναμη να το αντιμετωπίσω τότε»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Love it μίλησε ο Μελέτης Ηλίας για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και την κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη ο ίδιος.

Αρχικά ανέφερε: «Στη σειρά, με τις φαβορίτες νιώθω λίγο σαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Με την Κατερίνα Παπουτσάκη έχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση εκτός οθόνης και αυτό βοηθά στο αποτέλεσμα. Δεν με ενοχλεί πια η παρεξήγηση με το όνομά μου, πλέον, στα 42, και Βαγγέλη να με φωνάξεις, θα γυρίσω».

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός: «Ο Φιλιππίδης δεν έχει σημασία αν ήταν καλός κωμικός. Ως άνθρωποι, γιατί είναι αρκετές οι περιπτώσεις, αυτά που έκαναν είναι κατακριτέα και θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Είχα υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές, σε μικρότερη ηλικία δεν μπορούσα να τις αντιμετωπίσω.»!

Και τόνισε ο Μελέτης Ηλίας: «Όσο μεγάλωνα αποκτούσα την εμπειρία και την ικανότητα να αμύνομαι. Ποτέ δεν είναι αργά να μιλήσεις, δικαιολογώ όσους δεν μπόρεσαν να μιλήσουν πριν δέκα χρόνια και το έκαναν τώρα. Όταν μου συνέβη κάτι αντίστοιχο, όχι τέτοιου βεληνεκούς, δεν είχα το κουράγιο και τη δύναμη να το αντιμετωπίσω και η μόνη μου δίοδος ήταν να παρατήσω αυτή τη δουλειά».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα από την εκπομπή, Love it!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved