Media

Τάσος Κωστής για Παύλο Χαϊκάλη: «Ποιος είσαι εσύ που απαγορεύεις στον άλλον να δουλέψει;»

Gossip-tv Team

O Tάσος Κωστής παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, με τον ίδιο να είναι αρκετά αποκαλυπτικός σχετικά με το ελληνικό #metoo και για τους ηθοποιούς που έχουν κατηγορηθεί και οι δίκες τους βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Είναι ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς, ο οποίος και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολυάριθμες σειρές σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας και της καριέρας του στον χώρο της υποκριτικής.

Ο Τάσος Κωστής παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Super Κατερίνα", με τον ίδιο να λέει ξεκάθαρα την γνώμη του σχετικά με το ελληνικό #metoo και όλες εκείνες τις υποθέσεις, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν οδηγήσει και ανθρώπους στην φυλακή. Ο ηθοποιός είπε ξεκάθαρα ότι συμφωνεί με το ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα κάνει ερωτήσεις στους μάρτυρες κατηγορίας, δεδομένου ότι έχει εξ ολοκλήρου το δικαίωμα του να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εφόσον ο ίδιος δηλώνει ότι είναι αθώος. Επιπρόσθετα, έκανε λόγο και για την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη, λέγοντας ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που έχουν κατηγορηθεί, δεν θα μπορέσουν να δουλέψουν ξανά.

Όπως ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Ένας κατηγορούμενος δεν πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Θα του το απαγορεύσουμε; Καταρχήν είναι κατηγορούμενος, δεν έχει καταδικαστεί κανείς, όσο μεγάλο κι αν είναι το έγκλημα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάτι ξέρει για να λέει ότι μπορεί να αθωωθούν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης»

«Δεν είναι όλοι το ίδιο, τους έχουμε βάλει τώρα όλους σε έναν ντορβά. Τον Λιγνάδη δεν τον αναφέρουμε γιατί εκείνος κατηγορείται για χειρότερα πράγματα. Δεν είναι το ίδιο του Λιγνάδη με του Χαϊκάλη ή επειδή μίλησε άσχημα ο Κιμούλης. Δεν είναι το πρώτο αφεντικό που μιλάει άσχημα, δεν είναι ο πρώτος προϊστάμενος που μιλάει άσχημα πάνω στα νεύρα του... Τους έχουν απαγορεύσει να παίζουν. Πήγε ο Χαϊκάλης να κάνει μια παράσταση στην Κύπρο και του είπαν… ναι, μα δεν πρέπει! Ποιος είσαι εσύ που απαγορεύεις στον άλλον να δουλέψει; Ποιος είσαι εσύ;»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved