Media

Ματούλα για Πισπιρίγκου: Τη νύχτα φωνάζουν στη φυλακή, αποκλείεται να μην ακούει τα… φόνισσα, τέρας

Gossip-tv Team

H Ματούλα μίλησε στο πρωινό για τη φυλακή που έχει κάνει αλλά και την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αρχικά η Ματούλα ανέφερε: «Για μένα η φυλακή ήταν η σωτηρία μου. Το 1990 ήταν φαίνεται διαφορετικές οι φυλακές, δεν είχαμε vip κελί. Τι είναι; Η Μεγάλη Βρετανία και πήγα κι έκλεισα σουίτα; Και σε εμάς τότε αν κάποια είχε κάνει φόνο, δεν έβγαινε για προαυλισμό με τις άλλες κρατούμενες. Όλη τη νύχτα φωνάζουν οι γυναίκες από τα παράθυρα. Αυτή αποκλείεται να μην ακούει τα «φόνισσα, τέρας» και όλα αυτά».

Και πρόσθεσε: : «Να υπάρχει άνθρωπος έξω από το κελί να σου ανάβει το τσιγάρο; Εντάξει, μέχρι ενός ορίου και το σωφρονιστικό. Άκουσα ότι της πήγαν και σεσουάρ. Είσαι στη φυλακή, έχεις τεράστιο πρόβλημα να αντιμετωπίσεις και θες σεσουάρ να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Που θα πας; Σε δεξίωση; Οι παιδοκτόνοι αντιμετωπίζονται πολύ άσχημα στη φυλακή γιατί εκεί είναι όλες μάνες. Ακόμα και στο επισκεπτήριο, δεν θα πάει την ώρα που έχουν κι άλλες επισκεπτήριο».

Και κατέληξε λέγοντας: «Κλαίω κάθε φορά που βλέπω αυτά τα παιδάκια, δεν ξέρω ποιος τα σκότωσε. Είναι αμαρτία αυτές οι ψυχούλες. Είναι αμαρτία να έχεις ένα παιδί και να περιμένεις εννιά μήνες να το δεις και μετά ξαφνικά να φεύγει».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved