Media

Συγκλονίζει η Ηρώ: «Το ότι μεγάλωσα το γιο μου σε μονογονεϊκή οικογένεια αφορά μόνο εμάς του δυο»

Gossip-tv Team

Η Ηρώ παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την δουλειά της, την καραντίνα, αλλά και το γιο της, τον οποίο και έχει μεγαλώσει μόνη της. 

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, το οποίο και έχει λατρέψει τα τραγούδια της όλα αυτά τα χρόνια.

Η Ηρώ παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Love It" και μίλησε αρχικά για τις συνεργασίες που έχουν σημαδέψει την ζωή και την καριέρα της, τονίζοντας ότι ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η κορυφαία συνάντηση στη ζωή της. Παράλληλα, μίλησε για τον γιο της, τον οποίο και έχει μεγαλώσει μόνη της και είναι πολύ περήφανη για εκείνον.

Η Ηρώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αναπολώ τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Μαρίνο, είναι η κορυφαία συνάντηση στη ζωή μου. Ήταν ένας βαθιά καλλιτέχνης, ακόμα και το χιούμορ του ήταν ποιοτικό. Γνωρίζω τα νέα του, αλλά από τρίτους. Αφού είναι μυστήριο, ας παραμείνει μυστήριο... Είναι λάθος η αίσθηση ότι αποφεύγω τη δημοσιότητα, είμαι επιλεκτική για το που θα εμφανιστώ. Μετά την Ελένη Πέτα, που είναι φίλη μου, η συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν απίστευτη. Με τον κορονοϊό πέρασα δύσκολα, αλλά ήμουν δημιουργική. Έκανα το εμβόλιο γιατί ήθελα να προστατέψω το παιδί μου»

«Δεν είμαι κλασική Ελληνίδα μάνα, ξεκαθάρισα στον γιο μου ότι δεν είμαστε φίλοι, είμαι η μαμά του και είναι ο γιος μου. Το γεγονός ότι μεγάλωσα το γιο μου σε μονογονεϊκή οικογένεια αφορά μόνο εμένα και το παιδί μου, δεν με ενδιέφερε να το πω στους δημοσιογράφους».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε η Ηρώ στο Love It παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved