Media

Συγκλονίζει ο Γιώργος Θεοφάνους: «Είχαμε τον πατέρα μου σε ίδρυμα. Το μετάνιωσα, ήμουν πολύ άδικος»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για την οικογένειά του, διότι νιώθει ότι υπήρξε άδικος απέναντι στον πατέρα του.

Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μουσικούς δημιουργούς της χώρας, του οποίου το όνομα έχει υπογράψει κάποια από τα πιο σπουδαία τραγούδια καλλιτεχνών.

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Στούντιο 4" και μίλησε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλους και για όλα. Ο ίδιος υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τις συνεργασίες του και την δουλειά του, αλλά κυρίως στάθηκε στο κομμάτι της οικογένειάς του. Μάλιστα, ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε και για τον πατέρα του, με τον οποίο είχε να μιλήσει πολλά χρόνια, ενώ έχει μετανιώσει το γεγονός ότι δεν πήγαινε να τον δει συχνά, αλλά και για το γεγονός ότι ήταν σε ίδρυμα.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους χαρακτηριστικά: «Έφυγα από την Κύπρο 19 χρονών. Ο μπαμπάς μου με έβλεπε ότι ήμουν αριστούχος μαθητής… Ήθελα να ήμουν ο σημαιοφόρος του σχολείου. Πήγα και του είπα πως θα φύγω για την Βοστώνη μουσικός και μου είπε δεν υπάρχει περίπτωση, θα πας στην Μόσχα για γιατρός. Πέρασαν πέντε χρόνια για να μιλήσουμε και πήγα στην Αμερική να δουλέψω. Δεν θα ήθελα να μου το κάνει αυτό κανένα παιδί μου. Ήμουν σκληρός για τα πράγματα που με έκαναν» είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Μάθαινε τα νέα μου από τις αδερφές μου, δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Όταν ήρθα εδώ κι έγραφα ποπ μουσική και μπορεί να ήταν από αντίδραση γιατί ο μπαμπάς μου άκουγε μόνο λαϊκά τραγούδια. Όταν άρχισα να γράφω λαϊκά, έδωσε κάποια σημεία ζωής. Έβλεπα μόνο τις αδερφές μου κι άναβα το καντήλι της μητέρας μου όταν πήγαινα. Το μετάνιωσα. Τα τελευταία του χρόνια είχε πάθει άνοια. Δεν καταλάβαινε πολύ κόσμο αλλά εμένα με καταλάβαινε. Τον είχαμε σε ένα ίδρυμα και περνούσα μια φορά το μήνα για να τον δω. Εκείνος ο δράκος που ήξερα ήταν σαν ένα παιδάκι που του αλλάζαμε πάνες. Τον συγχώρεσα… Δεν είναι εύκολο να του το κάνεις αυτό. Ήμουν άδικος»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved