Media

Survivor: «Πετσόκοψαν» τον Εμμανουήλ στο twitter! Χτύπησε τον έναν ώμο αλλά κρατούσε και τους δυο

Gossip-tv Team

Survivor: Τραυματίστηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο αποψινό επεισόδιο αλλά φαίνεται πως δεν έπεισε τους χρήστες του twitter.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο παίκτης έπεσε και χτύπησε τον ώμο του. Αμέσως έσπευσαν οι άνθρωποι της παραγωγής για τις πρώτες βοήθειες όμως λίγο το άτονο κλάμα του, λίγο το γεγονός ότι κρατούσε και τους δυο ώμους ενώ είχε χτύπησε τον έναν, λίγο η κίνηση να φτιάξει τα μαλλιά της των στιγμή που πλησίασαν οι κάμερες και κάπως έτσι τον «πετσόκοψαν» στο twitter!

Δες τα επικά σχόλια στη gallery

Λίγο νωρίτερα ο ίδιος είχε έναν έντονο καβγά με τον Γιώργο Ταλάντσεβ με αποτέλεσμα να κάνει τον παίκτη να ξεσπάσει σε κλάματα καθώς όπως είπε δεν μπορεί άλλο την συμπεριφορά του.

«Δεν γουστάρω να μιλάς για εμένα. Το κάνει συνεχώς. Περνάω από μπροστά και με κοροϊδεύεις. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις αυτό. Θα μιλώ όσο γουστάρω. Σου έχω μιλήσει ποτέ έτσι; Όταν πληρώσεις αυτό που κάνεις. Γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος», είπε ο Κωνσταντίνος με τον Ταλάντσεβ να απαντά:

«Τι να κάνω μαζί σου ρε φίλε να κλαίω; Αφού σε βλέπω κι είσαι για γέλια ρε φίλε. Κοίτα αυτά που κάνεις. Να πληρώσω εγώ για τι; Αγόρι μου ο μεγαλύτερος κ… εδώ μέσα είσαι εσύ. Και το ξέρουνε όλοι». Λίγο αργότερα όμως ο Ταλάντσεβ ξέσπασε σε κλάματα αφού βγήκε και πάλι εκτός εαυτού μαζί του και όπως είπε κλαίγοντας, δεν τον θέλει άλλο μέσα στο παιχνίδι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved