Media

Αποκαλυπτικός ο Χρήστος Φωτίδης: Αυτός είναι ο λόγος που αποσύρθηκε ο Χρήστος Πολίτης μετά την Λάμψη

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Φωτίδης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του σε ελληνικές σειρές, αλλά αποκάλυψε και τον λόγο που αποσύρθηκε ο Χρήστος Πολίτης από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη σεζόν συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες» και συγκρίνοντας το τότε και το τώρα στις συνθήκες γυρισμάτων δήλωσε πως «Στις Άγριες Μέλισσες ένιωσα σαν να ήμουν στο Χόλιγουντ».

Στην πορεία του έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς. Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει τον Θύμιο Σαρακατσάνη με τον οποίο αποκάλυψε ότι διαφωνούσαν πολύ.

Συγκεκριμένα ανέφερε o Χρήστος Φωτίδης: «Με τον Θύμιο Σαρακατσάνη δουλέψαμε μαζί 15 χρόνια αλλά διαφωνούσαμε και έφευγα από παραστάσεις. Μετά με έπαιρνε και μου έλεγε “έκανα χιούμορ” έλα πίσω. Ήταν σπουδαίος ηθοποιός».

Όσον αφορά για τον συνάδερφό του, Χρήστο Πολίτη είπε: «Δεν μιλάμε τελευταία και τον αγαπώ τόσο πολύ. Το είπε από τότε ότι εγώ κάνω αυτήν τη δουλειά, βγάζω αυτά τα χρήματα και να σταματήσω και να ζήσω εκτός. Ο Χρήστος είχε κάνει ένα θέατρο πίσω από την Πάντειο κι έβαλε πολλά χρήματα».

Και πρόσθεσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θεωρώ ότι την είχαν πικράνει και δεν τον έπαιρναν γιατί ήταν γνωστός από την Λάμψη ενώ εκείνος ήταν ένας σπουδαίος θεατρίνος κι ηθοποιός. Του είχα φέρει ένα μαχαίρι από την Κρήτη, που έχω καταγωγή και συγκινήθηκε τόσο. Είναι τόσο ευαίσθητος.»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved