Media

Σοφία Δανέζη: Η πρόταση που απέρριψε στην tv - «Η κατάθλιψή μου κρατάει τρεις μέρες…»

Gossip-tv Team

Η Σοφία Δανέζη που έγινε ακόμα πιο γνωστή μέσα από το Big Brother έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day.

Αρχικά ανέφερε η Σοφία Δανέζη στην Χριστιάνα Κοχλατζή: «Πήγα στο Big Brother για να με μάθει ο κόσμος. Μετά το παιχνίδι πίστευα ότι τα πράγματα θα πήγαιναν λίγο καλύτερα, αλλά πέσαμε σε μια εποχή που ο κορονοϊός επικρατεί ακόμη. Απέρριψα την πρόταση που μου έγινε για την τηλεόραση γιατί η δουλειά μου είναι το τραγούδι. Δεν με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου, που ούτε εμένα με νοιάζει. Θα ήθελα να είμαι στο J2US γιατί αυτό το show έχει σχέση με το τραγούδι. Θα ήθελα για ταίρι μου τον Νίκο Μουτσινά.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα για το χαρακτήρα μου σε άτομα που δεν αγαπώ. Πληρώνω από την τσέπη μου τα τραγούδια και τα βίντεοκλιπ με τις εμφανίσεις μου που κάνω στην επαρχία. Έχω πει πολλές φορές πως θα σταματήσω να ασχολούμαι με το τραγούδι. Εκεί που είπα τέλος το τραγούδι, μου έκαναν 10 προτάσεις».

Όσον αφορά την κατάθλιψη, η τραγουδίστρια είπε: «Η κατάθλιψη μού κρατάει τρεις μέρες. Όταν με πιάνει πέφτω στο κρεβάτι και κοιμάμαι. Είναι πολύτιμη η συμβουλή του ειδικού στη ζωή μου, φτάνεις μέχρι τον πάτο, δεν έχει άλλο».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved