Media

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απάντηση της Δήμητρας για τα πεταμένα παιχνίδια - Όλα όσα ισχυρίστηκε

Gossip-tv Team

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδερφή της, Δήμητρα έδωσε την δική της απάντηση για τα όσα ακούγονται για εκείνη και την μητέρα της.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας δεν έχει σταματημό και καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια όλο και περισσότερα στοιχεία. Η 33χρονη μέχρι και σήμερα βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Το Μεγάλο Σάββατο η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου επισκέφτηκαν τα μνήματα των τριών κοριτσιών και σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες φαίνεται να πέταξαν τα λουλούδια και τα παιχνίδια που είχε αφήσει εκεί ο κόσμος για τα τρία μικρά κοριτσάκια.

Σύμφωνα με την εκπομπή, «Super Κατερίνα», η αδερφή και η μητέρα της 33χρονης αρνούνται ότι το έκαναν, με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου να το ξεκαθαρίζει στην εκπομπή.

«Δεν πετάξαμε τίποτα από τους τάφους των παιδιών μόνο κάτι λιωμένα κεριά και ξερά λουλούδια. Η κυρία που φροντίζει τα μνήματα, έχει εντολή από τη Ρούλα να είναι όλα καθαρά όπως τα είχε εκείνη πριν φύγει», είπε χαρακτηριστικά, η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved