Media

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έμεινε άφωνος» με την ατάκα της Σκορδά – «Δεν το λέω αρνητικά…»!

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Φαίη Σκορδά ήταν τόσο ενθουσιασμένη που ξεκίνησε να μιλά για εκείνον πριν προλάβει να καθίσει ο ηθοποιός!

«Κάθε φορά που σε φιλοξενούμε, είναι τόσο ενδιαφέροντα αυτά που λες… διάβασα το βιογραφικό σου και λέω ρε παιδί μου τι κύκλους ζωής έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος! Πόσα σκαμπανεβάσματα, δεν το λέω αρνητικά…» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας και ο ηθοποιός την κοιτούσε αμήχανα και εκείνη πρόσθεσε: «είχες πολλά πάνω κάτω»!

Και ο Γιώργος Χρυσοστόμου απάντησε: «Και δεξιά και αριστερά είχα… Έχω καταφέρει στα 42 μου, έβαλα πλώρη προς τρεις κατευθύνσεις, το θέατρο, δούλευα νύχτα και… έκανα και μία άλλη δουλειά… Έκανα πολλές παράλληλες ζωές... οπότε όταν μιλάω και λέω στους φίλους μου, τότε αυτό…και τότε αυτό μου λένε «πότε τα έζησες;» γιατί εγώ από το 2001 που ήρθα στη Θεσσαλονίκη δεν δουλεύω μόνο στο θέατρο αλλά και σε άλλα πόστα…».

Και συνέχισε λέγοντας: «ήρθε ένα παιδί και μου λέει έχουμε μία φωτογραφία μαζί, είσαι ντυμένος Ηρακλής και μου κάνουν το πάρτι μου και λίγο είδα τη διαφορά των ετών…»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved