Media

Σιάρκου: H αποκάλυψη για τον Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος δεν θα ήθελε κανείς να πάει να τον δει στη φυλακή»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Love It, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (27-04) η Θεοδώρα Σιάρκου.

Η ηθοποιός, την οποία και φέτος απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μέσα από την οποία έκανε δυνατό comeback, μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και αν θα έμπαινε στη διαδικασία να τον επισκεφτεί στη φυλακή, οπού κρατείται κατηγορούμενος.

«Ήταν υποχρέωση του ΣΕΗ μετά από αυτές τις καταγγελίες να διαγράψει Φιλιππίδη, Κιμούλη και Χαϊκάλη. Το γύρισμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν παιδική χαρά, ήταν συνεπής, διαβασμένος και υποστηρικτικός. Είχα ακούσει πράγματα πιο πριν, αλλά όχι για βιασμούς.

Είχα ακούσει πως μπορεί να ήταν επιθετικός και να πετούσε ένα τασάκι ή να κοπανούσε μια καρέκλα. Όταν μου ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστώ μαζί του, είχα δεύτερες σκέψεις, ωστόσο, με εξέπληξε ευχάριστα. Δεν θα πήγαινα στη φυλακή να τον δω γιατί δεν θα ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Ο Πέτρος δεν θα ήθελε κανείς να πάει να τον δει στη φυλακή», είπε και συμπλήρωσε:

«Με δυσαρεστεί που το κίνημα metoo έχει μείνει μόνο στο χώρο του θεάτρου και μου φαίνεται λίγο ύποπτο». Παράλληλα η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών της και την επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Είχα υπέροχους γονείς και πέρασα δύσκολα όταν τους έχασα. Τελείωσα με την τηλεόραση το 2007, ξεκίνησα να δημιουργώ την οικογένειά μου και δεν το κυνηγούσα. Όταν αποφάσισα να επιστρέψω, μάζεψα τα κουράγια μου και χτύπησα τις πόρτες των εταιρειών παραγωγής. Και πολύ σύντομα ήρθε η πρόταση για τον “Πλάτανο”»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved