Media

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»

Gossip-tv Team

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, «Θα βρεις τον δάσκαλο σου», Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και διηγήθηκε ιστορίες από τα γυρίσματα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σειρά που άφησε εποχή και ξεσήκωσε τα… νεανικά πλήθη!

«Η επιτυχία της σειράς οφείλεται στο γεγονός ότι μία μαθήτρια ερωτεύτηκε τον δάσκαλο της και πολλά παιδιά ταυτίστηκαν με αυτό. Από τη συνεργασία μου με τον Μάριο Αθανάσιου θυμάμαι τα γέλια μας, εξαντλούσαμε τους πάντες στο γύρισμα δεν μπορούσαμε να παίξουμε», ανέφερε αρχικά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις αμοιβές των ηθοποιών στην συγκεκριμένη σειρά αλλά και για τα συναισθήματα της για την συμμετοχή της.

«Ο κόσμος με ρωτούσε αν τελικά η Μαρίζα θα παντρευτεί τον Ποντίκη. Ως πρωταγωνίστρια δεν αμείφθηκα καλά, το κανάλι δεν πίστευε την σειρά. Έπαιρνα ελάχιστα χρήματα ως πρωταγωνίστρια για πρώτη φορά, την δεύτερη χρονιά μου τριπλασίασαν τον μισθό», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Αποκάλυψε δε, ένα περιστατικό όταν επισκέφθηκε έναν γιατρό!

«Mε έπιασε ένας πόνος στο στομάχι πήγαμε στο νοσοκομείο και ο γιατρός δεν ασχολιόταν με το πρόβλημα μου άλλα ήθελε να μάθει τί θα γίνει στη σειρά» είπε με ειλικρίνεια αλλά και αρκετή δόση χιούμορ.

«O ρόλος της Μαρίζας με ακολουθεί και χαίρομαι που μιλάνε ακόμα για αυτόν τον ρόλο. Η πιο συγκινητική στιγμή στην σειρά ήταν το τελευταίο γύρισμα, ήμασταν όλοι φορτισμένοι συναισθηματικά», κατέληξε μιλώντας στο «Πάμε Δανάη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved