Media

Survivor: Τι συμβαίνει μεταξύ Βρισηίδας-Μαρτίκα; Η αποκάλυψη του Καραγκούνια για τη σχέση τους!

Gossip-tv Team

Survivor: Περίεργα ακούστηκε στο... πανελλήνιο η αποκάλυψη του Τάκη Καραγκούνια περί... ιδιαίτερης σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στη Βρισηίδα και τον Σπύρο Μαρτίκα

Όπως... καταγγέλλει ο Καραγκούνιας με αφορμή μία κουβέντα που έφτασε σε καβγά στην καλύβα των Μπλε, ο Μαρτίκας αποκάλυψε την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στην Βρισηίδα καθώς όπως είπε ο Τάκης, θα μπορούσε να την είχε ψηφίσει στην τελευταία ψηφοφορία όμως επέλεξε να ψηφίσει τη Σοφιάννα.

Ο Μαρτίκας, όπως είπε ο Τάκης, δείχνει να έχει έρθει πολύ κοντά με την Βρισηίδα η οποία επίσης δείχνει να έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στους συμπαίκτες της τον Σπύρο καθώς είναι ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύεται και μιλάει μαζί του.

Πάντως, είναι γεγονός ότι μετά τις απανωτές ήττες των Μπλε, οι παίκτες μεταξύ τους κατηγορούν ο ένας τον άλλον προσπαθώντας να βρουν τρόπους ώστε να δυναμώσουν σαν ομάδα προκειμένου να απολαύσουν και εκείνοι καλά έπαθλα.

Μένει να δούμε αν η ιδιαίτερη σχέση που υποστηρίζει ο Καραγκούνιας πως υπάρχει μεταξύ Μαρτίκα και Βρισηίδας θα αποκαλυφθεί και θα εκδηλωθεί ή αν πρόκειται μόνο για δημιουργία της φαντασίας του Τάκη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε ο Καραγκούνιας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved