Media

Συγκλονίζει η Μανωλάκου για το #metoo: «Τραβήξαμε την κουρτίνα σε πράγματα που γίνονταν χρόνια»

Gossip-tv Team

Η Σοφία Μανωλάκου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυτπική σχετικά με το ελληνικό #metoo, ενώ  είπε ότι και εκείνη στην αρχή της καριέρας της είχε υποστεί λεκτική βία από συνάδελφό της. 

Είναι μια απο τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και την ακολουθεί και την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα.

Η Σοφία Μανωλάκου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε στο κίνημα του ελληνικού #metoo, λέγοντας ότι όλο αυτό που έγινε, έγινε μόνο για καλό, μιας και ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία, για να βγουν πολλές αλήθειες στο φως και να αποκαλυφθούν συμπεριφορές.

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τραβήξαμε την κουρτίνα σε πράγματα που γίνονταν χρόνια. Εγώ δεν έχω βρεθεί μπροστά σε κάποιο σκηνικό αλλά η κατάχρηση εξουσίας είναι φοβερό πράγμα. Έτυχε σε εμένα από γυναίκα συνάδελφο»

«Είναι στο πλαίσιο ότι μπορεί να με υποτιμούσαν επειδή μόλις είχα βγει από τη δραματική σχολή κι ήμουν πιο μαζεμένη, πίστευαν ότι δεν μπορώ να τα πω. Τα πήρε όλα πίσω, μόλις ξεκινήσαμε να παίζουμε μαζί. Τη συγχώρεσα. Αυτό μπορεί αν σε κλειδώσει. Οι ηθοποιοί παίζουν με το νευρικό τους σύστημα, Μέσα μου είμαι σκληρό καρύδι»

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved