Media

Αποκάλυψη στο Πρωινό: «Η μαμά του Μάνου είχε κάνει καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού, ανώνυμα…»

Gossip-tv Team

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έγινε στο Πρωινό σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και συγκεκριμένα με την Τζωρτζίνα.

Άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι η μητέρα του είχε κάνει καταγγελία για κακοποίηση στο Χαμόγελο του Παιδιού!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Γνωρίζω την γιαγιά του και η γιαγιά του έλεγε πάρα πολλά… Μου έλεγε ότι είχανε δύο χρόνια να δουν την οικογένεια, ότι δεν είχαν σχέσεις, τους είχε αποκλείσει η Ρούλα, τους είχε αποκόψει από παντού. Δεν ήθελε κανέναν, δεν ήθελε επαφές.»!

Και πρόσθεσε: «Ο Μάνος ξέρω, όταν ήταν παραπληγική η Τζωρτζίνα, το είχε πάει το παιδί μια φορά στη μαμά του, το οποίο παιδί, όντας παραπληγικό δεν ήθελε να φύγει απ’ τη γιαγιά όταν άκουσε ότι θα φύγεις τώρα με τον μπαμπά να πας στο σπίτι. Και με τα ματάκια του έδειχνε τρόμο, δεν ήθελε να φύγει.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Από τότε που ήταν εννέα μηνών η Τζωρτζινούλα -αυτά που έχουμε πάθει, που έκανε- η μαμά του Μάνου είχε κάνει καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού, ανώνυμα, γιατί τους φοβόταν. Όλη την οικογένεια (φοβόταν). Έβλεπε μελανιές στο παιδάκι. Στα χεράκια του και στα πλευρά του. Το είχε πει με κάποιο τρόπο στο περιβάλλον του Μάνου, στον Μάνο και επειδή αυτή τον χειραγωγούσε τον Μάνο, (τον) έφερνε στα μέτρα της, τον είχανε γυρίσει εντελώς ενάντια στη μάνα και στον πατέρα του. Δεν δεχόταν κουβέντα γι’ αυτή, για τη Ρούλα.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved