Media

Survivor: Μυριέλλα Κουρεντή: Αποκαλύπτει όσα της «μαρτύρησε» ο Σοϊλέδης όταν μπήκε στο ριάλιτι

Gossip-tv Team

Η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μίλησε για το survivor, τη σχέση της με τον John Λυγνό, το φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη αλλά και τι της αποκάλυψε ο Άρης Σοϊλέδης όταν μπήκε στο ριάλιτι.

Αρχικά ανέφερε: «Με τον Τζον έχουμε μία τρομερή ψυχική ένωση, είναι από αυτές τις περιπτώσεις που δεν ξέρω αν συμβαίνουν σε όλους τους ανθρώπους στη ζωή τους, δηλαδή να γνωρίσουν έναν άνθρωπο που να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο, συναισθηματικά, εγκεφαλικά. Μας ένωσε η τέχνη της μουσικής αλλά το αποτέλεσμα της μουσικής μας προέρχεται από αυτή τη χημεία.»!

Και πρόσθεσε: «Για εμένα ο Τζον δεν είναι φίλος, δεν είναι ένας άνθρωπος που βλέπω 100% φιλικά, αλλά δεν είναι ούτε η σχέση μου. Και αν υπήρχε αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος στη ζωή μου δεν θα καταλάβαινε τη σχέση μας»!

Και αποκάλυψε: «Ο Άρης όταν μπήκε στο παιχνίδι με ενημέρωσε πως έξω έχει γίνει ντόρος με τον Κατσαούνη. Δεν πίστευε ότι τον γουστάρω. Εγώ του έλεγα πως όντως νιώθω πράγματα. Αν νιώσω ότι ο απέναντί μου είναι αυθεντικός, δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν μου αρέσει η προφορά του. Στην πορεία ξενέρωσα με τον Γιώργο γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου», σημείωσε η ηθοποιός.

Και κατέληξε λέγοντας: «Όταν ήμασταν στην πισίνα με τον Γιώργο, δεν γνωρίζαμε ότι είναι εκεί οι κάμερες. Ήμουν έτοιμη να πάρω θέση και να πω ότι αυτό που έγινε ήταν αληθινό και ένιωθα πράγματα για αυτό τον άνθρωπο. Ο Γιώργος ήρθε σαν ιππότης σε ένα περιβάλλον που εγώ ένιωθα πάρα πολύ εχθρικά και πολύ άσχημα και ένιωσα ότι με προστατεύει και είναι και πιο σημαντικό να είναι ένας άνθρωπος από την άλλη ομάδα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved