Media

Χαμογέλα και πάλι: Η ανακοίνωση της Χρηστίδου για την απουσία συνεργάτη της:«Περνάει δύσκολες μέρες»

Gossip-tv Team

Με ένα άτομο μείον βγήκε στον αέρα σήμερα η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με την παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου να ανακοινώνει τον λόγο της απουσίας του.

Παρ’ όλο που όλοι περίμεναν πως εκτός εκπομπής θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος, όπως έχει γίνει γνωστό φεύγει από τη συγκεκριμένη τηλεοπτική παρέα για να συμμετάσχει στη νέα ταξιδιωτική εκπομπή «Asia Express» του Star, τελικά άλλος έμεινε εκτός.

Ο λόγος για τον Παύλο Σταματόπουλο, κουμπάρο της Σίσσυς Χρηστίδου ο οποίος, όπως η ίδια ανακοίνωσε βρίσκεται εκτός λόγω προβλήματος υγείας πού του παρουσιάστηκε. Μάλιστα, έσπευσε να στείλει τις καλύτερες ευχές της και να του στείλει φιλιά και μία μεγάλη αγκαλιά.

«Θέλω να στείλω ένα φιλί και μία μεγάλη αγκαλιά στον κουμπάρο μου που περνάει λίγο δύσκολες μέρες. Του στέλνουμε όλη μας την αγάπη και την αγκαλιά μας και είμαστε δίπλα του και να θυμόμαστε όλοι ότι αυτό είναι το σημαντικότερο παιδιά. Να είμαστε καλά, να προσέχουμε τον εαυτό μας. Για τον Παύλο μιλάω, δεν είναι σήμερα στην παρέα μας αλλά είναι σαν να είναι μαζί μας και του στέλνουμε ένα μεγάλο φιλί και μία μεγάλη αγκαλιά και του ευχόμαστε όλα να περάσουν πάρα πολύ γρήγορα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε η παρουσιάστρια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved