Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο τελευταίος ημιτελικός είναι γεγονός- Έτσι θα διαμορφωθεί η 12αδα του τελικού

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Το σημερινό επεισόδιο (30-4) αποτέλεσε τον τελευταίο ημιτελικό του σόου, με την λήξη του να διαμορφώνει αυτόματα την 12αδα του μεγάλου τελικού, από όπου και θα κριθεί ο μεγάλος νικητής.

Είναι το αγαπημένο σόου ταλέντων, το οποίο και έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν συνεχώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Ο τέταρτος και τελευταίος ημιτελικός του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" ξεκίνησε σε κλίμα απεριόριστης χαράς, μιας και αυτό σήμαινε ταυτόχρονα ότι ο μεγάλος τελικός, με την τελική χρυσή 12αδα του σόου θα είναι αυτό που θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια.

Στην αρχή του ημιτελικού, όπως πάντοτε, εμφανίστηκαν στη σκηνή ο Σταύρος Σβήγκος και ο Νικόλας Ράπτης, για να υπενθυμίσουν το πως ακριβώς θα γίνει η διαδικασία.

Aπό τους δέκα φιναλίστ, που θα διαγωνιστούν, στο τέλος της διαδικασίας, οι κριτές θα επιλέξουν τους πέντε καλύτερους, από τους οποίους και οι δυο θα περάσουν στον μεγάλο τελικό απευθείας. Από εκεί και πέρα, ο επόμενος φιναλίστ του μεγάλου τελικού, θα περάσει από ψηφοφορία του κοινού.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved