Media

Chart Show:Η μαντινάδα του Κονταρού για την κουμπαριά με Βανδή-Μπισμπίκη!Σε αμηχανία η παρουσιάστρια

Gossip-tv Team

Chart Show: Σε αμήχανη θέση ήρθε η Δέσποινα Βανδή όταν στον καναπέ δίπλα της έκατσε ο Μανώλης Κονταρός!

Αφού ερμήνευσε ένα από τα κορυφαία παραδοσιακά Κρητικά τραγούδια, της «πέταξε» και μια μαντινάδα αφήνοντας την παρουσιάστρια άφωνη αφού ουσιαστικά αναφέρθηκε στην κουμπαριά τους!

Τελικά θα παντρέψει ο Μανώλης Κονταρός τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη;

«Εδώ θα μείνεις έτσι; Δε φεύγεις;», του είπε η Δέσποινα Βανδή με τον ίδιο να απαντά: «Πού να πάω; Εδώ θα πάω… καταρχήν είμαι και λίγο στριμωγμένος. Με έχει στριμώξει ο κόσμος… Επειδή όταν σε στριμώξω δεν θα μου απαντήσεις όταν θα είμαστε οι δυο μας, εγώ θα σε ρωτήσω στον «αέρα». Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω», της είπε με την ίδια να χαμογελά αμήχανα και να λέει:

«Θα το σκεφτώ… θα σου απαντήσω», είπε και ο Μανώλης Κοντάρος συμπλήρωσε: «Έχουμε βρει και τον γαμπρό και τον κουμπάρο… όλα εντάξει».

Φυσικά αυτή η κουβέντα μόνο τυχαία δεν έγινε αφού πολλές φορές έχει αναφερθεί ότι εκείνος θα παντρέψει τον Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή.

«Ο χρόνος θα τα δείξει όλα. Με τιμούνε με τη φιλία τους κι εγώ με τη σειρά μου τους τιμώ, τους σέβομαι και τους εκτιμώ», έχει πει ο ίδιος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved