Media

Survivor spoiler: Ο Τάκης ξεμπροστιάζει τη Σοφιάννα – Η έκρηξη του παίκτη και η πρώτη ασυλία

Gossip-tv Team

Survivor spoiler: Χαμός στο νέο επεισόδιο. Μετά από μια εβδομάδα απόψε έρχεται ο αγώνας για την πρώτη ασυλία με τους παίκτες να είναι στα «μαχαίρια».

Καβγάδες, ένταση και ένα ξεμπρόστιασμα που φέρνει τα πάνω κάτω στην παραλία. Παρά τη νίκη των μπλε, οι παίκτες της ομάδας κινούνται σε τεντωμένη σκοινί με τον Τάκη Καραγκούνια να βγαίνει και πάλι εκτός εαυτού.

«Αρκετά έχω βουλώσει το στόμα μου σε ό, τι έχω ακούσει. Σοφιάνα θα βγουν όλα στη φόρα και δεν θα έχεις πού να κρυφτείς», λέει ο παίκτης στην κάμερα. Ακολουθεί ένα δυνατό παιχνίδι για την ασυλία με τον Τάκη να αρπάζεται και πάλι αλλά αυτή τη φορά με τον Μαρτίκα.

Η κόντρα αυτή συνεχίζεται και στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας με τον Τάκη να αποκαλεί αχρείο τον Μαρτίκα και να τον κατηγορεί πώς «γλείφει» συνεχώς τους συμπαίκτες του.

Όσο για το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας, τα spoilers τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, θέλει νικητές του πρώτου αγωνίσματος τους κόκκινους. Και φυσικά η ήττα των μπλε είναι αυτή που θα τροφοδοτήσει ακόμη περισσότερο με ένταση την ομάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved