Media

Αποκαλυπτικός ο Πιλίδης: «Χαίρομαι πολύ που δεν συναντήθηκα με τον Εμμανουήλ στο Survivor...»

Gossip-tv Team

Ο Γιωρίκας Πιλίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την εμπειρία του στο Survivor, αλλά και το πως βλέπει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι λίγο μετά από την αποχώρησή του. 

Είναι από τους παίκτες του φετινού κύκλου του Survivor, που προκάλεσε με την παρουσία του ιδιαίτερη αίσθηση, μιας και η απόδοσή του στους στίβους μάχης ήταν εξειαρετική και ο ίδιος αναγκάστηκε να αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης μίλησε στην εκπομπή "Open Weekend" αρχικά για το ζήτημα που έχει προκύψει με την Ομοσπονδία Πάλης, τονίζοντας, για ακόμα μια φορά, ότι η ομοσπονδία δεν στηρίζει τα παιδιά της και ότι σε όλα όσα έχει πει, δεν τον κάλυψαν ποτέ. Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία του στον φετινό κύκλο του Survivor, αλλά και για συμμετοχή του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και για όλα όσα έχουν συμβεί από την στιγμή της εισόδου του στο παιχνίδι, σημειώνοντας ότι νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος που δεν τον συνάντησε στο νησί.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά το Survivor έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου και στις προπονήσεις μου. Μου αρέσει πολύ που με αναγνωρίζει ο κόσμος, αλλά με ενοχλεί πολύ που με έμαθαν από το Survivor. Δεν θα έμπαινα ξανά στο Survivor. Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία. Η Ομοσπονδία δε στηρίζει τα παιδιά της με κανένα τρόπο, δεν μας πληρώνουν. Ένα μήνα πριν μπω στο Survivor είχα βγει παγκόσμιος πρωταθλητής. Εγώ είπα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έστηνα αγώνα. Αντί να βγει η Ομοσπονδία να με καλύψει, προσπαθεί να μου λερώσει το όνομα»

Σχετικά με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο Γιωρίκας Πιλίδης ανέφερε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν συναντήθηκα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Εύχομαι ο Άρης να μάθει όσα λέει ο Κωνσταντίνος. Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι άνανδρος. Τα έχω πάρει τα χρήματα. Ο Acun είναι πολύ ξηγημένος, δεν είναι… Ομοσπονδία».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved