Media

Συγκλονίζει η Ελεάνα Βραχάλη: «Η Άννα Βίσση βγήκε από το νοσομείο και ηχογράφησε "Το Απαγορευμένο"»

Gossip-tv Team

Η Ελεάνα Βραχάλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Άννα Βίσση, περιγράφοντας διάφορες από τις στιγμές τους. 

Είναι μια από τις πιο διάσημες ελληνίδες στιχουργούς, με το ταλέντο της να έχει πρωταγωνιστήσει για χρόνια στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Η Ελεάνα Βραχάλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται", με την ίδια να αποκαλύπτει διάφορες στιγμές από τις συνεργασίες που είχε όλα αυτά τα χρόνια με διάφορους καλλιτέχνες. Η ίδια αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το τραγούδι "Απαγορευμένο" της Άννας Βίσση, η οποία, για να το ηχογραφήσει, βγήκε από το νοσοκομείο, όπου είχε εισαχθεί με υπερκόπωση.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μουσική του «Απαγορευμένου» ήταν σε ένα cd που μου είχε δώσει τότε η Άννα Βίσση. Είχα τρελαθεί που θα συνεργαζόμουν με τον Πάτρικ Λέοναρντ. Για κάποιο λόγο μου είχε κολλήσει αυτή η μελωδία και δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το μυαλό μου, με βασάνιζε μέρες.

Θυμάμαι πως την επόμενη μέρα είχαμε στούντιο να ηχογραφήσει η Άννα το τραγούδι και κλείνομαι το προηγούμενο απόγευμα στο δωμάτιο, αρχίζω να κλαίω και γράφω το «Απαγορευμένο». Στέλνω μήνυμα στην Άννα, η οποία μου απάντησε πως ήταν στο νοσοκομείο από υπερκόπωση. Με παίρνει όμως την άλλη μέρα και μου είπε πως σε μια ώρα θα ερχόταν στο στούντιο. «Βγήκα από το νοσοκομείο για να πάμε στο στούντιο» μου είπε»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved