Media

Θανάσης Κατερινόπουλος: «To oργανωμένο έγκλημα είναι πίσω από την δολοφονία του Καραϊβάζ»

Gossip-tv Team

Στις 9 Απριλίου του 2021, ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του, στον Άλιμο, μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από άγνωστους άνδρες.

Φέτος ένα χρόνο μετά την εκτέλεση του γνωστού δημοσιογράφου, η σύζυγος και ο γιος, φίλοι, συγγενείς και όλοι όσοι τον αγάπησαν του πραγματοποίησαν τριάγιο στο σημείο της δολοφονίας του.

«Η πολιτεία οφείλει να διατηρήσει σε κύρια προτεραιότητα της την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος στο πρόσωπο του Γιώργου Καραϊβάζ διασφαλίζοντας έτσι έμπρακτα τον σεβασμό της, στο ύψιστο δικαίωμα της Ελευθεροτυπίας», έγραψε η σύζυγος του 53χρονου δημοσιογράφου, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Στις 3 Μαΐου κάθε χρόνο, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας, σε ανάμνηση της Διακήρυξης του Βίντχουκ, μία έκκληση ελευθεροτυπίας που υπέγραψαν Αφρικανοί δημοσιογράφοι το 1991 για ελεύθερα, ανεξάρτητα και πλουραλιστικά ΜΜΕ.

Με αφορμή την παγκόσμια αυτή ημέρα σήμερα στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα αναρωτήθηκαν για μια ακόμα φορά γιατί δεν έχει εξιχνιαστεί η στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου με τον Θανάση Κατερινόπουλο να σημειώνει πως «τo oργανωμένο έγκλημα είναι πίσω από την δολοφονία του Καραϊβάζ».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved