Media

Σασμός spoiler: Ο «Σταύρος» αποκαλύπτει ποιόν διαλέγει τελικά η Αργυρώ: Εκείνον ή τον Αστέρη;

Gossip-tv Team

Σασμός spoiler: Ο Γιώργος Χριστοδούλου, σε δηλώσεις του στην εκπομπή "Super Κατερίνα" έδωσε το πιο ανατρεπτικό spoiler σχετικά με τις εξελίξεις του Σασμού

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της, μιας και την παρακολουθεί διαρκώς.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, ο οποίος και υποδύεται τον ρόλο του Σταύρου στην τηλεοπτική σειρά, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και μίλησε για τον χαρακτήρα του στη σειρά, αλλά και το τι θα γίνει κατά την άποψή του με την επιλογή της Αργυρώς στο τέλος.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο χαρακτήρας του Σταύρου είναι ένας θετικός χαρακτήρας, αλλά στη συνείδηση του κόσμου είναι ένας χαρακτήρας εμπόδιο. Έχω λάβει μηνύματα από ανθρώπους που δεν τον γουστάρουν καθόλου, αλλά τον αδικούν γιατί μόνο καλό μπορεί να κάνει... Βλέπω έναν άνθρωπο ο οποίος αγαπάει πολύ, άνευ όρων, βλέπω μία γυναίκα που βρίσκεται σε μία πολύ αδύναμη φάση, ο Σταύρος καταλαβαίνει ότι η Αργυρώ δεν είναι ερωτευμένη μαζί του και θα σταθεί εκεί δίπλα της, ακόμα και αν δεν παίρνει αυτό που ήθελε».

Σχετικά με το ποιον πιστεύει πως θα διαλέξει η Αργυρώ, ανάμεσα σε εκείνον και τον Αστέρη: «Πιστεύω ότι θα διαλέξει τον Αστέρη γιατί είναι ο μεγάλος της έρωτας. Άλλωστε μιλάμε και για μυθοπλασία, στη ζωή πιστεύω θα διάλεγε τον Σταύρο».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved