Media

MasterChef: Η απόλυτη ανατροπή: Η αποχώρηση ακυρώθηκε και τη θέση της πήρε το έπαθλο της δεκάδας!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (3-5) μια πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε τους διαγωνιζόμενους, που ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση, μιας και παρέμειναν ασφαλής. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν συνεχώς τα τελευταία χρόνια και χωρίς να χάνουν επεισόδιο, στηρίζοντας τους αγαπημένους τους παίκτες.

Οι ανατροπές στον φετινό κύκλο του MasterChef είναι πρωταγωνιστικές, με τους διαγωνιζόμενους να εκπλήσσονται συνεχώς, άλλες φορές ευχάριστα και άλλες δυσάρεστα. Από την δοκιμασία του τελευταίου τεστ δημιουργικότητας, οι χειρότερες προσπάθειες ήταν εκείνες του Μπόμπαινα, του Μάριου και του Νίκου του Ιταλού.

Όπως ήταν λογικό, οι τρεις τους ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση και πήγαν στην κουζίνα απόλυτα έτοιμοι, για να μονομαχήσουν μαγειρικά, για να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Μια έκληξη όμως ήταν εκείνη που ανέτρεψε τα πάντα, μιας και οι κριτές τους είπαν ότι μπορούν να περάσουν στον εξώστη, μιας και την δοκιμασία αποχώρησης, θα αντικαθιστούσε η δοκιμασία του reward, όπου ο καλύτερος θα κέρδιζε το ποσό των 10.000 ευρώ. Οι τρεις τους δεν θα είχαν την δυνατότητα να διεκδικήσουν το έπαθλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα συνέβησαν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved