Media

Survivor: Το... σώσε στην καλύβα των Μπλε! Ο μεταμεσονύχτιος καβγάς και τα... γαλλικά του Τάκη!

Gossip-tv Team

Survivor: Η ένταση και οι προστριβές μεταξύ των παικτών της Μπλε ομάδας συνεχίστηκε και αργότερα, αργά το βράδυ στην καλύβα των Μαχητών καθώς οι περισσότεροι θεώρησαν... σκάνδαλο την ομοφωνία ψήφων εις βάρος της Βρισηίδας. 

Να θυμίσουμε ότι οι Μπλε με έξι ψήφους έβγαλαν δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση την Βρισηίδα παρ' όλο που όλοι έλεγαν πως ψηφίζουν αγωνιστικά.

Δείτε παραπάνω τον μεταμεσονύχτιο καβγά των Μπλε στο παραπάνω βίντεο:

Σε αυτή την περίπτωση, έπρεπε να ψηφιστεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, κάτι που δεν συνέβη αφού βγήκε η Βρισηίδα υποψήφια. Κάτι που "ζύγισε" η Στέλλα η οποία λίγο πριν είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Μάλιστα, η Στέλλα όταν ρωτήθηκε από τον Λιανό ποιον συμπαίκτη της και γιατί θα τον ψήφιζε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, είπε ότι επειδή θεωρεί πως έγινε κάτι πολύ κακό στην ομάδα της που δεν ήθελε καθόλου να συμμετέχει, αποφάσισε να βγάλει τη Σοφιάννα υποψήφια αυτή την εβδομάδα καθώς θεωρεί πως εκείνη, μαζί με την παρέα της, τον Άρη, τον Τάλα και τον Μαρτίκα αποφάσισαν να βγάλουν τη Βρισηίδα για να οδηγήσουν τη Στέλλα να ψηφίσει τον Εμμανουήλ ο οποίος αγωνιστικά όντως είναι ο πιο αδύναμος παίκτης. Κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα εκβιαστικό στα μάτια της Στέλλας που τελικά έβγαλε υποψήφια τη Σοφιάννα. Σε όλη αυτή την κίνηση είχε την αμέριστη συμπαράσταση του Τάκη Καραγκούνια ο οποίος για ακόμα μία φορά είπε ότι για ακόμα μία φορά λάμπει η αλήθεια.

Στο μεταξύ ο Τάκης έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος, όπως έγινε γνωστό, είχε ποινή επειδή μαζί με τον Τάλα μίλησαν με ντόπιο και επικοινώνησαν με Ελλάδα. Δείτε παρακάτω τι είπε για τον ποδοσφαιριστή:

Η Σοφιάννα από την πλευρά της θεωρεί πως η ψήφος της Στέλλας σε εκείνη για να αποχωρήσει ήταν καθαρά εκδικητική. Δείτε τι είπε:

Από την πλευρά της η Βρισηίδα μίλησε για βρώμικο παιχνίδι εκ μέρους της "συμμορίας" όπως αποκαλεί την παρέα του Άρη, της Σοφιάννας, του Μαρτίκα και του Τάλα.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα όσα έχουν βγει προς τα έξω για τη Σοφιάννα και τον Άρη, σε μία κουβέντα που είχαν τα κορίτσια, ακούστηκε ότι ο ποδοσφαιριστής πιάνει τους συμπαίκτες του να τους πει πως θέλει να ανακαλέσουν για όσα έχουν βγει στον "αέρα" για τον ίδιο και τη Σοφιάννα.

Ο Τάκης πάντως συνεχίζει τον... μοναχικό του αγώνα για να λάμψει η αλήθεια. Βρίζοντας και φανερά εκνευρισμένος σε συνέντευξή του on camera καταφέρθηκε για ακόμα μία φορά εναντίον του Άρη τον οποίο θεωρεί πως... ξεσκέπασε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved