Media

Έλενα Αθανασοπούλου: Aυτή είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε τον γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό- Τι δήλωσε

Gossip-tv Team

Η Έλενα Αθανασοπούλου είναι η ηθοποιός που έκανε την νέα καταγγελία εις βάρος γνωστού σκηνοθέτη, ότι το 2010, στην αρχή της καριέρας της, εκείνος την βίασε ένα βράδυ, που βρέθηκαν οι δυο τους. 

Από την στιγμή που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις το #Metoo, έχουμε δει ότι όλο και περισσότεροι βγαίνουν και μιλούν για κακοποιητικές συμπριφορές σε βάρος τους, που συνέβησαν στο παρελθόν.

Πριν από λίγες ημέρες, μια νέα καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, όταν μια ηθοποιός κατήγγειλε τον βιασμό της, ο οποίος και συνέβη πριν από 12 χρόνια από γνωστό σκηνοθέτη μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών και όταν εκείνη ήταν ακόμα 21 ετών. Η ίδια είχε δηλώσει στην μήνυσή της ότι ο εκείνος εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή της, ενώ εκείνη ήταν πολύ ζαλισμένη και δεν είχε τις αισθήσεις της, μιας και είχε γίνει μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Μεταξύ άλλων, στη μήνυσή της ανέφερε: "Εγώ πλέον δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε. Από τη στιγμή που φύγαμε, μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου έχω ένα κενό μνήμης. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του κι αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν μαζί μου εν αγνοία μου και χωρίς τη συναίνεσή μου. Όταν συνειδητοποίησα τι συνέβαινε πάγωσα από τον φόβο μου..."

Η συγκεκριμένη ηθοποιός είναι η Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία και το βράδυ της Τρίτης 3 Μαίου πραγματοποίησε τηλεοπτικές δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και μίλησε για όλο αυτό, μιας και είναι κάτι που την σημάδεψε πολύ και της στιγμάτισε την ζωή της. Η ίδια πενθεί ακόμα το κορίτσι που ήταν τότε και πριν συμβεί κάτι από όλα αυτά.

Η Έλενα Αθανασοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί πέρασα από πολλά στάδια θυμού, θλίψης, οργής, πένθους, εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε, ήμουν 21»

Η ίδια υποστηρίζει ότι το γεγονός συνέβη το 2010 και ότι το ελληνικό #metoo της έδωσε την δύναμη να μιλήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός μήνυσε για βιασμό επιτυχημένο σκηνοθέτη! Τι αποκαλύπτει στη μήνυσή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved