Media

Βάνα Πεφάνη: «Έχω δεχθεί και εγώ ακραίες συμπεριφορές. Με πλήγωναν πολύ» (Video)

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα ήταν η Βάνα Πεφάνη και μεταξύ άλλων μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος.

Η ηθοποιός ανέφερε: «εννοείται πως έχω δεχθεί και εγώ ακραίες συμπεριφορές, αυτά ήταν συνηθισμένα πράγματα στον χώρο μας. Με πλήγωναν πολύ. Εγώ ακινητοποιούμαι σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Στη λεκτική, στη σωματική βιαιότητα. Θεωρώ όμως ότι είναι δυστύχημα που μιλάμε τόσο καιρό για το θέατρο μόνο και δεν αρχίζουμε να μιλάμε και για άλλα επαγγέλματα. Θα ήθελα εμείς οι καλλιτέχνες να είμαστε η αφορμή, ίσως επειδή γίνεται πιο δημόσιο, επηρεάζοντας όλο τον κόσμο και όλα τα επαγγέλματα. Όλους τους ανθρώπους που θέλουν να μιλήσουν».

Και πρόσθεσε η Βάνα Πεφάνη: «Με το metoo δόθηκε το βήμα, έγινε η αρχή και δόθηκε η αίσθηση ότι μας ακούνε σε τέτοια πράγματα αλλά κάθε φορά σκέφτομαι πως αυτό συμβαίνει και σε άλλα επαγγέλματα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν περίμενα τις τόσο ακραίες καταστάσεις που ανέδειξε το metoo. Κάποια πράγματα τα ακούγαμε αλλά δεν τα ακούγαμε όλα. Αν τα ακούγαμε όλα νομίζω πως αυτό θα είχε γίνει πολύ νωρίτερα. Δεν είμαστε άνθρωποι του θεάτρου, άνθρωποι που αντέχουμε και πάρα πολύ. Είμαστε και ειλικρινείς αρκετά»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved