Media

Αποκαλυπτική η Αιμιλία Υψηλάντη: «Μεγάλα ονόματα του ’60 θα είχαν καταρρακωθεί με το MeToo»

Gossip-tv Team

Η Αιμιλία Υψηλάντη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για το Me Too και την προσπάθεια χειραγώγησής που έχει βιώσει η ίδια από συνάδελφό της.

Αρχικά ανέφερε η ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Πολλά και μεγάλα ονόματα θα είχαν καταρρακωθεί (αν το Me Too γινόταν τη δεκαετία του ’60). Ο άνθρωπος είναι ο ίδιος σε όλες τις εποχές. Όμως άλλο το έργο των ανθρώπων κι άλλο ο ίδιος ο άνθρωπος. Καταλαβαίνω τη σύνδεση που μπορεί μοιραία να γίνεται αλλά πρέπει να τα ξεχωρίζουμε. Είναι μια καινούρια ημέρα για το ανθρώπινο είδος. Όλα αυτά υπάρχουν γιατί υπάρχει ο φόβος. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης όχι μόνο ο θύτης αλλά και το περιβάλλον που δεν βοηθά το θύμα και δεν σταματά τον θύτη»!

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Σε εμένα έτυχε σε επίπεδο χειραγώγησης που του έχω πει. Ενός πολύ σημαντικού συναδέλφου, ο οποίος δεν είναι για να τον καταγγείλεις, γιατί θα μπορούσε να πει εγώ το έκανα για να γίνεις καλύτερη… Η ισότιμη σχέση κι ο αλληλοσεβασμός δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί»!

Δείτε παραπάνω απόσπασμα από την εκπομπή, The 2night show!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved