Media

Κωστόπουλος: Τι απαντά ο δικηγόρος του- Όλα όσα υποστηρίζουν ηθοποιοί που συνεργάστηκαν μαζί του!

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Το πρωί της Παρασκευής 6 Μαίου, ο δικηγόρος του Κώστα Κωστόπουλου απάντησε για όλα όσα ακούγονται για καταγγελίες εις βάρος του, με πολλούς ηθοποιούς, που είχαν συνεργαστεί μαζί του, να τον στηρίζουν απόλυτα, μιλώντας για τον χαρακτήρα του. 

Μετά την πρώτη καταγγελία και το ξεκίνημα του ελληνικού #metoo, ολοένα και περισσότερες καταγγελίες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, με τα φερόμενα ως θύματα να καταγγέλουν διαρκώς κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος τους.

Το πρωί της Παρασκευής 6 Μαίου, στην εκπομπή Super Κατερίνα, προβλήθηκε ένα σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής, το οποίο αφορούσε την υπόθεση του Κώστα Κωστόπουλου, σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς "Σασμός", ο οποίος και αποχώρησε από την σειρά, μετά τα όλα όσα ήρθαν στην δημοσιότητα από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου και αφορούν βιασμό σε βάρος της πριν από 12 χρόνια.

Ο γνωστός σκηνοθέτης είπε ότι δεχόταν απειλές από παλιά και ότι η ηθοποιός του είχε πει ότι θα τον κατήγγειλε και έτσι αποφάσισε την απομάκρυνσή του από την σειρά. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο δικηγόρος του Κώστα Κωστόπουλου, Νικόλαος Βιτώρος απάντησε ότι δεν έχει κατατεθεί ακόμα επίσημη μήνυση σε βάρος του εντολέα του και ότι δεν μπορεί να ειπωθεί, σε πρώτο χρόνο, κάτι συγκεκριμένο. Το μόνο σίγουρο είναι ο Κώστας Κωστόπουλος θα σεβαστεί τους κανόνες της Δικαιοσύνης, για να αποδείξει την αθωότητά του.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ παραπάνω

Στην εκπομπή προβλήθηκαν και απόψεις ηθοποιών, που έχουν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, οι οποίοι και κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ευγενή, που σέβεται τους ηθοποιούς και συνεργάζεται μαζί τους σε πολύ όμορφο κλίμα. Ανάμεσα σε εκείνους που μίλησαν ήταν η Άντα Λιβιτσάνου, ο Οδυσσέας Σταμούλης και ο Κωνσταντίνος Λάγκος.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved