Media

Παρέμβαση Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές: «Αν κάνει ο Μάνος το τεστ DNA, θα το φάει το κεφάλι του»

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: To πρωί της Παρασκευής 6 Μαίου, συζητήθηκε στην εκπομπή το ζήτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την ίδια να μιλά για τον Μάνο Δασκαλάκη μέσα από τις φυλακές.

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις, που από την αρχή της δημοσιοποίησής της, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την κοινή γνώμη να επιθυμεί να φτάσει η ιστορία στο τέλος της και να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Το πρωί της Παρασκευής 6 Μαίου, στην εκπομπή "Super Κατερίνα" προβλήθηκε σχετικό ρεπορτάζ, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να απαντά, σε πρώτο χρόνο, στον Μάνο Δασκαλάκη και σε όλα όσα έχουν ακουστεί για την εξέταση DNA, που ο ίδιος επιθυμεί να κάνει. Η κατηγορούμενη για την δολοφονία της άτυχης Τζωρτζίνας είπε χαρακτηριστικά ότι: "Αν ο Μάνος κάνει τεστ DNA, θα το φάει το κεφάλι του".

Στο πλατό της εκπομπής σχολιάστηκε η συγκεκριμένη απάντηση, με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει χαρακτηριστικά: "Αυτός δεν μεγάλωσε με τα παιδιά; Και τώρα τι; Θέλει να κάνει τεστ DNA; Αυτός δεν τα μεγάλωσε; Έχουν χαθεί τρια παιδιά και δεν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved