Media

Έλενα Αθανασοπούλου: Το μήνυμα που έγραψε στον Κώστα Κωστόπουλο και δεν το έστειλε ποτέ

Gossip-tv Team

O Κώστας Κωστόπουλος, ο σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός», παραιτήθηκε μετά την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό.

Η ηθοποιός όλο αυτό το διάστημα έκανε αναρτήσεις για τον σκηνοθέτη που δεν τον κατονόμαζε!

Ο ίδιος ο Κώστας Κωστόπουλος με μία μακροσκελή ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε στην ηθοποιό και όπως αποκάλυψε χθες στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή, Το πρωινό, θα κινηθεί νομικά εναντίον της Έλενας Αθανασοπούλου!

Η 33χρονη ηθοποιός μέσα από το προφίλ της στο facebook είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα που είχε γράψει για να στείλει στον Κώστα Κωστόπουλο, ωστόσο δεν το έστειλε ποτέ. Σε αυτό το μήνυμα, έγραφε πως όλη της η ζωή είναι ένα φως κι εκείνος –χωρίς να αναφέρει το όνομά του- ήταν το μόνο της σκοτάδι.

Όσον αφορά που την ρωτάνε το λόγο που κατήγγειλε το περιστατικό 12 χρόνια μετά, η Έλενα Αθασνασοπούλου έγραψε στο facebook της: «Η ίδια η κοινωνία μου λέει γιατί τώρα; Ενώ φωνάζει και μου λέει βγείτε και μιλήστε θύματα. Και η ίδια η κοινωνία με καταδικάζει επειδή έχω και χαρούμενες στιγμές και έχω την εμφάνιση που έχω. Άντε βγάλε άκρη! Εγώ οφείλω πάντως να σας πω ότι τον αγαπώ τον εαυτό μου και τα έχω πολύ καλά μαζί του. Καλό σας βράδυ»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved