Media

Χαμογέλα και πάλι: Η αναφορά της Χρηστίδου στον Βασάλο λίγο πριν το τέλος της εκπομπής - «Λείπει...»

Gossip-tv Team

Η εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι, επέστρεψε και αυτό το Σαββατοκύριακο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με μια σημαντική απουσία.

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από την εκπομπή, διότι πρόκειται να συμμετάσχει στο Asia Express.

Την προηγούμενη Κυριακή (1/5) ο ίδιος αποχαιρέτησε την παρουσιάστρια και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής και ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι θα τον απολαμβάνουν σε άλλο project.

Σήμερα (7/5), η Σίσσυ Χρηστίδου λίγα λεπτά πριν το τέλος του «Χαμογέλα και Πάλι», αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη της, ο οποίος της λείπει αρκετά και ειδικά αυτήν την ημέρα, η οποία είναι και η πρώτη ημέρα απουσίας του.

«Λείπει λίγο ο Κωνσταντίνος, να το πω αυτό. Αλλά τουλάχιστον θα έρθεις εσύ αύριο», είπε η παρουσιάστρια στον Παύλο Σταματόπουλο, ενώ στη συνέχεια ανακοίνωσε πως δίπλα της από εδώ και στο εξής θα κάθεται ο συνεργάτης της, Νίκος Συρίγος.

«Πάμε στα δικά μας, χωρίς τον Κωνσταντίνο. Υπάρχει πια εδώ εκ ων αριστερών μου ο Νίκος Συρίγος. Τώρα θα είσαι κοντά μου, θα σε σκουντάω με την ησυχία μου. Δεν θα σου κλείνω το μάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved