Media

Κυριάκος Παπαδόπουλος για Πασχάλη Τερζή: «Το κεφάλαιο τραγούδι έχει κλείσει οριστικά για εκείνον»

Gossip-tv Team

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τα αγαπημένα τραγούδια, που έχει δημιουργήσει, αλλά και την απουσία του Πασχάλη Τερζή από την ελληνική δισκογραφία. 

Είναι ένας από τους σημαντικότερους έλληνες συνθέτες, ο οποίος και έχει δημιουργήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, που το μουσικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τα τραγούδια που έχει γράψει όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας το ποια έιναι μερικά από τα αγαπημένα του. Παράλληλα, ο ίδιος έκανε λόγο και για τον Πασχάλη Τερζή, του οποίου η απουσία από την ελληνική μουσική βιομηχανία είναι αρκετά έντονη. Ο ίδιος ανέφερε ότι απόφαση του τραγουδιστή είναι να μην επιστρέψει στη δισκογραφία.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πολλά είναι τα αγαπημένα μου, όπως το «Αν είσαι ένα αστέρι» που έκανε μεγάλη επιτυχία, «Μόνο μην μου πεις πως μ’ αγαπάς» του Αντώνη Ρέμου, το «Στάσου» και το «Φεύγοντας» που είπε ο Πασχάλης Τερζής... Και βέβαια λείπε από το τραγούδι και τη νύχτα ο Πασχάλης. Μάλιστα τον συνάντησα και πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του και παίξαμε και τραγουδήσαμε. Χαρήκαμε όλοι που τον είδαμε λίγο να τραγουδά. Νομίζω ότι το κεφάλαιο τραγούδι έχει κλείσει οριστικά για τον Πασχάλη. Από αυτά που μας είπε, ναι»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved