Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Έκανε την ανατροπή- Το show επί σκηνής που τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στον μεγάλο τελικό του σόου, η 15χρονη Ευφραιμία Χαλιλοπούλου έδωσε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της, για να καταφέρει να βγει νικήτρια και να αποσπάσει τις θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. 

Η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να βάλει στο act της και τον χορό, μιας και ήθελε να κάνει πράξη αυτό που τους είχαν ζητήσει οι κριτές.

Η Ευφραιμία Χαλιλοπούλου ξεκίνησε στις audition του Ελλάδα έχεις Ταλέντο με το τραγούδι "Hero". Η ίδια είχε καταχειροκροτηθεί από τους κριτές και το κοινό, ενώ ευχαρίστησε και δημόσια την θεία της, την γνωστή τραγουδίστρια, Ειρήνη Μερκούρη, την οποία και χαρακτήρισε ως τον μουσικό της ήρωα. Η Κρυσταλλία μάλιστα ήταν εκείνη που της έδωσε το golden buzzer, το οποίο και την είχε οδηγήσει αυτόματα στον ημιτελικό του σόου.

Στον τελικό επέλεξε να τραγουδήσει Jessie J και ένα άκρως ξεσηκωτικό τραγούδι, το οποίο και το συνόδευσε από μια γεμάτη σκηνή με χορευτές και ήταν και η πρώτη φορά που η 15χρονη κοπέλα έδειξε και τις ικανότητές της στον χορό. Η Κρυσταλλία μάλιστα της είπε ότι όταν ξεκίνησε φαινόταν σαν ένα μικρό κορίτσι ενώ τώρα δείχνει σαν γυναίκα.

Οι υπόλοιποι κριτές έμειναν άφωνη με την εξέλιξη της Ευφραιμίας στη σκηνή και την καταχειροκρότησαν, μιας και απέδειξε το πόσο πολύ δούλεψε για τον τελικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved