Media

Survivor: Χαμός στην παραλία: Ο Κατσαούνης πιάστηκε στα χέρια με τον Τάκη και ο Λιανός τον απέβαλε!

Gossip-tv Team

Survivor: Τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά στον Άγιο Δομίνικο ύστερα και από ένα περιστατικό το βράδυ στην παραλία των Μπλε και των Κόκκινων με πρωταγωνιστές τον Κατσαούνη και τον Καραγκούνια!

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα στη νύχτα και το απόλυτο σκοτάδι ο Κατσαούνης θέλησε να κάνει μία πλάκα στον Καραγκούνια και εν αγνοία του πήρε τα παπούτσια του και τα άφησε στην παραλία πολύ μακριά από εκεί που τα είχε ο Τάκης.

Στην αναζήτηση των παπουτσιών, ο Τάκης άρχισε να εκνευρίζεται και όταν τελικά τα βρήκε στην ακροθαλασσιά, επέστρεψε στην καλύβα και είπε θυμωμένος: "Όποιος τα πήρε γ@μ@ το σπίτι του".

Κάτι που όμως ενόχλησε ιδιαίτερα τον Κατσαούνη ο οποίος ενοχλημένος από τα όσα είχε πει ο Τάκης τού ζήτησε να ανακαλέσει, προδίδοντας όμως ότι ήταν εκείνος που είχε κάνει τη φάρσα.

Τα πράγματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού ο Τάκης δεν έπαιρνε πίσω ό,τι είχε πει και τότε ο Γιώργος πήγε πάνω από τον Καραγκούνια που ήταν ξαπλωμένος και του ζήτησε ξανά να ανακαλέσει. Μόνο που ο Τάκης δεν το έκανε και όπως υποστηρίζει ο τελευταίος ο Γιώργος τον κλώτσησε στα πόδια και στο στομάχι όπως ήταν ξαπλωμένος.

Αμέσως επενέβησαν οι συμπαίκτες τους προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, όμως ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε λίγες ώρες αργότερα πως ο Γιώργος αποβάλλεται από το παιχνίδι μέχρι να αποφασιστεί από την παραγωγή η ποινή του για ό,τι είχε κάνει.

Δείτε το βίντεο με την ανεπιτυχή, όπως αποδείχτηκε, φάρσα του Κατσαούνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved