Media

Survivor Spoiler: Η ιδιαίτερη σχέση Μαρτίκα-Βρισηίδας, η ποινή στον Κατσαούνη και πού πάει η ασυλία

Gossip-tv Team

Survivor Spoiler: Πολλά και πολύ ενδιαφέροντα αναμένεται να παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στο νέο επεισόδιο με τους... ροβινσώνες στον Άγιο Δομίνικο. 

Και ενώ όλοι αναμένουμε να ακούσουμε την... καμπάνα στον Γιώργο Κατσαούνη μετά την επίθεση που έκανε στον Τάκη Καραγκούνια μέσα στη νύχτα ύστερα από μία πλάκα που πήγε να του κάνει -ανεπιτυχή όπως αποδείχτηκε- αφού παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι δύο άντρες, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όπως είδαμε στα πλάνα του τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και μάλιστα θα ακούσουμε από τα χείλη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ να αποκαλύπτονται διάφορα για αυτό το wannabe ειδύλλιο με πολύ... γλαφυρό τρόπο.

Όσο για τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος όπως παρακολουθήσαμε χθες, παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον Τάκη Καραγκούνια, αποβλήθηκε από το παιχνίδι και αναμένει σήμερα την... ετυμηγορία της παραγωγής για την ποινή που θα του επιβληθεί επειδή επιτέθηκε σε συμπαίκτη του.

Στο... δια ταύτα όμως, οι περισσότεροι από εσάς θέλετε να μάθετε ποια θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη ασυλία!

Όπως μαθαίνουμε από τον Άγιο Δομίνικο, οι Κόκκινοι θα χάσουν το σερί νικών καθώς αναμένεται απόψε να δούμε τους Μπλε να κατακτούν την ασυλία. Όλα αυτά βέβαια με κάθε επιφύλαξη αφού είναι ακόμα νωρίς για να είμαστε σίγουροι για το spoiler.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved