Media

Survivor: Οριστικά εκτός παιχνιδιού ο Κατσαούνης; Το spoiler που δεν θέλει κανείς να πιστέψει!

Gossip-tv Team

Survivor Spoiler: Αν ισχύουν οι τελευταίες πληροφορίες που θέλουν τον Γιώργο Κατσαούνη οριστικά εκτός παιχνιδιού μετά την επίθεση που έκανε στον Τάκη Καραγκούνια, τότε σίγουρα η είδηση θα... κατακεραυνώσει τους παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης. 

«Ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκεται ήδη εκτός Survivor και είναι οριστικό» αποκαλύφθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend. «100% γνωρίζουμε ότι έχει αποβληθεί οριστικά από το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης» ακούστηκε στην εκπομπή μετά το χθεσινό επεισόδιο χθες που σημειώθηκε ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Το όλο περιστατικό ανάμεσα στους δύο άντρες ξεκίνησε όταν ο τελευταίος έκρυψε τα παπούτσια του Τάκη για να του κάνει πλάκα μόνο που ο Καραγκούνιας έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα και άρχισε τα... γαλλικά.

Κάτι που πήρε προσωπικά ο Κατσαούνης ο οποίος κινήθηκε επιθετικά στον Τάκη που με τη σειρά του υποστήριξε ότι τον χτύπησε με κλωτσιές στο στομάχι και στα πόδια ενώ ήταν ξαπλωμένος.

Ο Λιανός, λίγο αργότερα, όπως παρακολουθήσαμε χθες, ανακοίνωσε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα επάθλου φαγητού πως ο Κατσαούνης θα έμενε εκτός προκειμένου η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή του.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend θα δούμε απόψε τον Γιώργο Λιανό να του ανακοινώνει πως μένει οριστικά εκτός παιχνιδιού και πως φεύγει για Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved