Media

Γιορτή της μητέρας: Χρηστίδου-Κοντοβά: Ξέσπασαν σε κλάματα στον «αέρα» του Χαμογέλα και πάλι

Gossip-tv Team

Γιορτή της μητέρας: Μία πολύ προσωπική στιγμή τους θέλησαν να μοιραστούν με το τηλεοπτικό κοινό η Χριστίνα Κοντοβά και η Σίσσυ Χρηστίδου οι οποίες πρόκειται να επισφραγίσουν τη δυνατή φιλία τους με μία κουμπαριά. 

Οι δύο φίλες σήμερα, μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και με αφορμή τη Γιορτή της μητέρας, θέλησαν να στείλουν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση μετά την πρόσφατη υιοθεσία στην οποία προέβη η Χριστίνα Κοντοβά αλλά και την επίσης πρόσφατη απώλεια που βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου λόγω του θανάτου της μητέρας της.

Σίσσυ και Χριστίνα εξιστόρησαν το δύσκολο αυτό διάστημα που πέρασαν, η μεν παρουσιάστρια λόγω της σοβαρής ασθένειας της μητέρας της η οποία και κατέληξε τελικά, η δε επιχειρηματίας με την υιοθεσία της κόρης της Ada από την Ουγκάντα.

Όπως αποκάλυψαν βίωναν συγχρόνως δύο εκ διαμέτρου αντίθετες πλευρές της ζωής, η Σίσσυ τον πόνο και την οδύνη για την βαριά αρρώστια της μαμάς της, η Χριστίνα τις όμορφες πρώτες στιγμές που μοιραζόταν με ένα κοριτσάκι που επρόκειτο να την πει μαμά που τόσο λαχταρούσε.

Φανερά συγκινημένες και οι δύο, φέρνοντας στον νου τους αυτές τις στιγμές, δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους και λίγο πριν κλείσουν τη συνέντευξη που έδινε η Χριστίνα Κοντοβά, αγκαλιάστηκαν και άρχισαν να κλαίνε, έχοντας ανάγκη να μοιραστούν αυτές τις τόσο προσωπικές τους ιστορίες με το τηλεοπτικό κοινό.

«Για μένα αυτό είναι ένα πολύ προσωπικό ταξίδι. Το ταξίδι που ξεκίνησε η Χριστίνα με την Ada συνέπεσε με την ασθένεια της μητέρας μου. Ταυτόχρονα όταν είχαμε αυτά τα δυσάρεστα νέα, η Χριστίνα έφευγε. Καθημερινά, όταν συνομιλούσαμε, έπρεπε να διαχειριστούμε τη λύπη και τη χαρά μαζί. Αυτό μας έδεσε περισσότερο και γι’ αυτό αποφασίσαμε να το μοιραστούμε με πολύ ειλικρίνεια μαζί σας» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Με δάκρυα στα μάτια, η Χριστίνα Κοντοβά πρόσθεσε από την πλευρά της: «Θέλω να πω κάτι. Ντρεπόμουν να εκτεθώ ακόμα και σε σένα. Θυμάμαι μια στιγμή που ήμουν στην Ουγκάντα, μιλούσαμε στο τηλέφωνο, περνούσες κι εσύ τα δικά σου και μιλούσαμε για κάτι πολύ σοβαρό. Η Ada θέλει την προσοχή μου, τραβάει το παντελόνι μου και της λέω ότι μιλάω για κάτι πολύ σοβαρό.

Τότε έπεσε κάτω και άρχισε να κλαίει. Κλείσαμε το τηλέφωνο και μέχρι το βράδυ ένιωθα ντροπή που ήσουν μπροστά σε μια τέτοια στιγμή και σε πήρα να σου πω συγγνώμη. Μου απενοχοποίησες ότι μπορώ να έχω μια δύσκολη στιγμή με το παιδί μου και να είσαι μπροστά. Δυστυχώς, θέλουμε όλες να έχουμε μια τέλεια εικόνα αλλά δεν υπάρχει τέλεια μαμά».

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν οι δύο γυναίκες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved