Media

Κατερίνα Τσάβαλου: Υποστηρίζει τον Κώστα Κωστόπουλο: «Θα πέσω από τα σύννεφα αν ισχύουν όλα αυτά»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Τσάβαλου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν με τον σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλο, τις οποίες και χαρακτήρισε ως εξαιρετικές. 

Τις τελευταίες ημέρες, το φως της δημοσιότητας είδε μια νέα καταγγελία, που αφορά το ελληνικό #metoo, όταν η Έλενα Αθανασοπούλου κατηγόρησε τον Κώστα Κωστόπουλο, σκηνοθέτη της σειράς "Σασμός", ότι την βίασε πριν από 12 χρόνια και όταν εκείνη ήταν ακόμα 21 ετών.

Στην εκπομπή "Τι λες τώρα" παραχώρησε τηλεοπτικές δηλωσεις η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία είχε συνεργαστεί παλαιότερα με τον Κώστα Κωστόπουλο σε δυο σειρές και το μόνο που είχε να πει ήταν ότι ήταν ένας εξαιρετικός συνεργάτης. Η ηθοποιός φυσικά είπε ότι σέβεται την κοπέλα που έκανε την καταγγελία και ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να την θίξει, μιας και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχει γίνει. Βέβαια δήλωσε ότι αν όλα αυτά αποδειχθούν, θα πέσει από τα σύννεφα.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω δουλέψει δύο φορές με τον Κώστα Κωστόπουλου σε σειρές του ANT1. Τον γνωρίζω μέσα από τη δουλειά, τον έχω συναναστραφεί έχουμε μια καθαρά επαγγελματική σχέση... Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πέσω από τα σύννεφα. Ο Κώστας που γνωρίζω εγώ είναι έντονος, μπορεί να είναι φωνακλάς, αλλά είναι χρυσός άνθρωπος. Μου φαίνεται αδιανόητο... Δεν πίνει γουλιά ποτό, είναι ένας άνθρωπος ευχάριστος στην παρέα, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν έχω δει ποτέ εγώ κάτι πονηρό, ένιωσα την ανάγκη να βγω να το πω και να πω ότι βγαίνω με όλο τον σεβασμό για την κυρία Έλενα Αθανασοπούλου».

Στην συζήτηση μπήκε και η ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου σε τηλεφωνική σύνδεση, που δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Συνεργαστήκαμε μαζί το 2008 και το 2009. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία, δεν έχω να πω κάτι για τον ίδιο. Δεν κατάλαβα ποτέ κάποιου είδους πρόβλημα στον χαρακτήρα του...Θα ξαναδούλευα μαζί του... Δεν ξέρεις ο άλλος τι κίνητρα έχει και θα ήταν χρήσιμο να μην ασχολούμαστε κάθε μέρα με ένα θέμα. Δεν είναι απαραίτητο ότι ό,τι βγαίνει και λέει κάποιος είναι 100% έτσι. Πρέπει να διαφυλάξουμε όλη την ιστορία γενικότερα»

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved