Media

«Xαμός» στο «Open Weekend» μετά τις δηλώσεις Πρωτογεράκη: «Θα υπερασπιζόμουν Φιλιππίδη και Λιγνάδη»

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε για το ελληνικό #metoo και για τις περιπτώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, για τους οποίους θεωρεί πως όλα όσα ακούγονται είναι παρατραβηγμένα, λέγοντας ότι θα τους υπερασπιζόταν στο δικαστήριο. 

Η αγαπημένη ηθοποιός του τηλεοπτικού κοινού έχει μιλήσει πολλές φορές για το ελληνικό #metoo και την άποψή της για τις δυο συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Open Weekend", με τους συντελεστές της εκπομπής να ξεσπούν εναντίον της στην συνέχεια, μιας και η ηθοποιός δεν πιστεύει τίποτα από όλα αυτά που έχουν ακουστεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη και μάλιστα συμπλήρωσε ότι θα τους υπερασπιζόταν και στο δικαστήριο, ακριβώς γιατί πιστεύει ότι είναι αθώοι.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα έπεφτα από τα σύννεφα αν θεωρούσα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τα έκανε αυτά, δεν το πιστεύω. Είναι πολύ παρατραβηγμένα όλα αυτά. Υπάρχει μια παραπληροφόρηση. υπάρχει ένας τρόπος για να κάνουν τον κόσμο να ασχολείται με τέτοια θέματα και όχι με θέματα ουσίας. Αυτά τα οποία μας καίνε... Δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό και το κους κους. Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο, δεν έχει κάνει κανέναν φόνο».

Και συνέχισε για την υπόθεση Λιγνάδη: «Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, όπως και τον πατέρα του, στεναχωρέθηκα όταν έσκασε όλο αυτό. Ο καθένας, αν είναι άνθρωπος, στεναχωριέται και δεν χαίρεται με όλο αυτό. Πόσο μάλλον όταν ξέρει τον άλλον και πόσο πνευματικός άνθρωπος είναι. Έχει τεράστια μόρφωση ο άνθρωπος αυτός που δεν την έχει ο καθένας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει πραγματικά χειρότερα πράγματα και έχουν απαλλαχθεί. Δεν έχει ασχοληθεί κανείς ποτέ μαζί τους... Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν στο δικαστήριο γιατί δεν θεωρώ ότι είναι παιδόφιλος»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved