Media

Survivor: Μπέττυ Μαγγίρα σε Μαρία Αντωνά: «Ξέρω πόσο δύσκολα έχεις περάσει»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα το παρασκήνιο της συνάντησής της με την Σοφιάννα Αβραμάκη αφού επέστρεψε από το survivor και τον Άγιο Δομίνικο!

Η Μπέττυ Μαγγίρα ακούγοντάς την να περιγράφει τα όσα είπαν στη συνάντησή τους, σηκώθηκε από τη θέση της, και την αγκάλιασε!

Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στην Μαρία Αντωνά: «Να κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το Μαράκι, γιατί ξέρω πόσο δύσκολα είχε περάσει και αυτό νομίζω ότι είναι μια δικαίωση για σένα και μπράβο σου γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς».

Και η Μαρία Αντωνά πρόσθεσε: «Για μένα η μεγαλύτερη δικαίωση είναι για τον άνθρωπό μου που είναι μέσα που δεν ξέρει τι συμβαίνει έξω. Ο Άρης Σοϊλέδης δεν είναι τέτοιο παιδί είναι πάρα πολύ γλυκό παιδί. Αν κάποιους πειράζει που βγαίνω και το λέω, λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα να έχω άλλη στάση και να έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι πολύ καλό και άξιο παιδί και θέλω και ο κόσμος να δει την αλήθεια και γιατί έγινε γύρω από τον Άρη όλο αυτό το έργο. Όποιος διοχέτευσε όλο αυτό το δηλητήριο θεωρώ ότι είναι τρομερά ανήθικο…»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved