Media

«Χείμαρρος» ο Μιχάλης Ιατρόπουλος: Οι στιγμιαίες επάρσεις είναι για τους «καραγκιοζαρέους»

Gossip-tv Team

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα για το σοβαρό ατύχημα του γιου του, την απώλεια των γονιών του, τη δουλειά του καπετάνιου και το ενδεχόμενο ενός πέμπτου γάμου.

Ο ηθοποιός μίλησε για το νέο επαγγελματικό του βήμα, μακριά από την τηλεόραση.

«Οι στιγμιαίες επάρσεις είναι για τους καραγκιοζαρέους. Το πιο δύσκολο επάγγελμα, που έχει τεράστια ευθύνη, είναι αυτό του καπετάνιου που ασκώ τα τελευταία χρόνια. Σαφώς και πας σε ένα ριάλιτι καθαρά για τα χρήματα. Εγώ πήγα γιατί ήταν πολύ “εντάξει”», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σύντροφό του, αλλά και στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου.

«Οι γυναίκες έπαιξαν μεγάλο ρολό στη ζωή μου και ανοδικό και καθοδικό. Είμαι πολύ καλά και ευτυχής με την σύντροφο μου, την Κατερίνα. Μετά από 4 γάμους που έχω κάνει, δεν θα έλεγα όχι για έναν γάμο με την Κατερίνα», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε το σοβαρό ατύχημα του γιου του, καθώς και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε από τον χαμό του πατέρα του.

«Ο γιος μου είχε ένα σοβαρό ατύχημα, είμαι σοκαρισμένος, ευχαριστώ τον Θεό την Παναγία και όλους τους Αγίους. Είναι στην αποκατάσταση. Ο χαμός του πάτερα μου και της μητέρας μου ήταν η πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Το καλοκαίρι θα είμαι στην Κύθνο άλλα θα συμμετέχω και στην νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή», κατέληξε λέγοντας ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved