Media

Άννα Μπεζάν: Αποκάλυψε on air στην Μπέττυ Μαγγίρα το φύλο του μωρού που περιμένει

Gossip-tv Team

Η Άννα Μπεζάν μίλησε στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα και αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το φύλο του μωρού που περιμένει!

Αρχικά αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Δημήτρη Παππά, ο οποίος έφυγε με τη μητέρα του, Χριστίνα, για το παιχνίδι του Star, “Asia Express” τονίζοντας: «Δεν βλέπετε τον μαύρο κύκλο; Δεν έχω κλείσει μάτι», είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν και πρόσθεσε με χιούμορ: «Εγώ τους έδιωξα. Το μυστικό για ένα πετυχημένο γάμο είναι να διώξεις πεθερά και άνδρα, αν τα καταφέρεις».

Και στη συνέχεια ήρθε η αποκάλυψη από την Άννα Μπεζάν: «Μέχρι στιγμής η εγκυμοσύνη είναι ήρεμη. Είναι κορίτσι. Είμαι πεντέμισι μηνών»!

Να σας θυμίσουμε ότι σε συνέντευξη της, η Άννα Μπεζάν είχε αποκαλύψει ότι είχε δύσκολη εγκυμοσύνη: «Δεν έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, δόξα τω Θεό δεν έχω αποκολλήσεις. Έχω όμως πολλούς εμετούς. Τώρα πια που είμαι και τριών μηνών συνεχίζουν… Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν έχω και τις στενάχωρες μέρες. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω σαν τρελή γιατί νιώθω ότι όλα μου φταίνε».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved