Media

Αναγνωστόπουλος: Τι υποστήριξε στην απολογία του- Δηλώνει ότι η Κάρολάιν θα έκανε κακό στο παιδί!

Gossip-tv Team

Την Τετάρτη 11 Μαίου συνεχίστηκε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της 19χρονης Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Ο σύζυγος και δολοφόνος της κοπέλας κατάφερε να "ξεγελάσει" τόσο την κοινή γνώμη, όσο και τις αρχές για την αθωότητά του και για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν πίστευε αυτό που του είχε συμβεί, για περίπου 40 ημέρες.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, όταν συμπληρώθηκαν σαράντα ημέρες από τον θάνατο της άτυχης κοπέλας, έχοντας "δέσει" απόλυτα την υπόθεση και με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να έχει ως μοναδική του επιλογή, την απολογία. Η δίκη του έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, με διάφορες μαρτυρίες να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και με στοιχεία, που προκαλούν σοκ.

Το πρωί της Τετάρτης 11 Μαίου, η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου συνεχίστηκε, με τον ίδιο να απολογείται, με όλα όσα υποστηρίζει να προκαλούν αντιδράσεις. Ο ίδιος, ανάμεσα σε πολλά, ανέφερε ότι η Καρολάιν τον χτυπούσε και του συμπεριφερόταν βίαια, ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι θα μπορούσε η σύζυγός του να κάνει και κακό στο παιδί.

Μέσα σε όλα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην ουσία ζητά συγγνώμη από όλους και ειδικά από την κόρη του, που δεν θα ζήσει χωρίς μητέρα. Αυτό που ο ίδιος θέλει να υποστηρίξει είναι ότι τίποτα δεν ήταν προμελετημένο και ότι όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής. Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Μεσημέρι με την Μάριον", ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος "έσπασε" και έβαλε τα κλάματα την στιγμή που αναφέρθηκε στην πρώτη αποβολή της Κάρολάιν, που τους στοίχησε πολύ.

Ως συγκεκριμένο περιστατικό αναφέρει το ότι το μοιραίο βράδυ και όταν βρισκόντουσαν όλοι μαζί στο σαλόνι, η Κάρολάιν πάνω στον θυμό της, ακούμπησε πολύ απότομα το παιδί στον καναπέ και εκείνος το έπιασε στην αγκαλιά του, λίγο πριν πέσει στο έδαφος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved