Media

Φως στο Τούνελ- Πάτρα: Το νέο trailer προκαλεί ανατριχίλα- Το κόκκινο χρώμα και η μουσική αγωνίας!

Gossip-tv Team

Φως στο Τούνελ: Δυο μόλις εικοσιτετράωρα απέχουν από ακόμα μια νέα εκπομπή, με την Αγγελική Νικολούλη θα ασχολείται με την υπόθεση της Πάτρας και το νέο trailer προκαλεί ανατριχίλα. 

Όπως και κάθε Παρασκευή, η εκπομπή θα φέρει στο φως νέα δεδομένα για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Η Αγγελική Νικολούλη κάθε εβδομάδα συγκεντρώνει νέα στοιχεία για την υπόθεση, αλλά και μαρτυρίες, οι οποίες και πάντα έχουν να πουν και να δώσουν μια νέα διάσταση στα πράγματα. Μάλιστα, πολλές είναι οι φορές που το "Φως στο τουνελ" έχει κάνει αποκαλύψεις. Το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί, για ακόμα μια φορά, μιας και κάθε Παρασκευή το hashtag της εκπομπής #FosstoTounel γίνεται πρώτο trend στο Twitter.

To trailer που κυκλοφόρησε το απόγευμα της Τετάρτης (11-5) προκαλεί ερωτήματα ενώ φυσικά εμπεριέχει το κόκκινο χρώμα, το οποίο υποδηλώνει και μια γρήγορη αποκάλυψη. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η αρχή και το τέλος του trailer έχουν ως πρωταγωνιστή το κόκκινο, κάτι που αυτόματα σημαίνει το βίαιο τέλος της ζωής των τριών κοριτσιών. Η μουσική που έχει επιλεγεί δηλώνει αγωνία και ότι αυτό που πρόκειται να παρακολουθήσουμε θα είναι κάτι άκρως αποκαλυπτικό.

Δείτε το χαρακτηριστικό trailer παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved